Binnenschilderwerk

Bij het schilderen van de binnenkant van uw woning gaat het om de juiste afwerking en het gevoel om de juiste sfeer te creeren die u graag wilt hebben. Meedenken, advies geven en en secuur te werk gaan is een van onze kwaliteiten. Gaat u renoveren, heeft u een nieuwbouwwoning of wilt u een paar kleine aanpassingen in uw woning? Van schilder- sauswerk of het plakken van renovlies, wij staan klaar voor u!

Buitenschilderwerk

Goed onderhouden schilderwerk, geeft uw huis uitstraling en karakter. Maar het bied ook bescherming aan uw houtwerk. Daarom geven wij eerlijk en professioneel advies, zodat het houtwerk in optimale staat verkeerd. We werken met kwalitatieve producten die zorgen voor een mooi eindresultaat.

Renovlies

Gaat u renoveren of heeft u een nieuwbouw woning? Wij kunnen uw woning voorzien van renovlies. Waarom renovlies? Renovlies bied bescherming aan uw muren en verkleint de kans op (lichte) scheuren. Renovlies is zeer geschikt voor nieuwbouw woningen, waarbij de wanden nog de neiging hebben om te ‘werken’. Met het renovlies voorkomen we dat die scheuren zichtbaar worden. Ook zorgt voor een naadloze afwerking en maakt u wanden glad. Uiteraard kunnen wij de wanden hierna ook sauzen in de gewenste kleur die u wilt.

Onderhoud

Het is belangrijk dat schilderwerk goed onderhouden wordt. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van het resultaat en voorkomt u problemen zoals houtrot.